Ontdek mijn missie
 

Mijn kunst is meer dan alleen creativiteit. Het brengt vreugde en hoop. Mijn missie is simpel: de wereld verfraaien met mijn kunst en tegelijkertijd steun bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben. Hoe? Door een deel van mijn winst te gebruiken om ouders en kinderen te ondersteunen die te maken hebben met uitdagende omstandigheden, via het Ronald McDonald Kinderfonds.

Een mooiere wereld, een betere toekomst

Ik geloof in de kracht van samenwerking, van het delen van liefde en steun. Het is een win-win-win situatie: een betere wereld voor uw zintuigen, voor degenen die onze hulp het meest nodig hebben, en voor mezelf, want deze synergie geeft mij betekenis na het verlies van mijn dochter.

Waarom deze missie?

Mijn persoonlijke ervaringen hebben mijn missie gevormd. Toen mijn dochter ernstig ziek was, leerden mijn vrouw en ik de waarde kennen van steun en compassie. Het Kinderfonds en het Ronald McDonald Huis hielpen ons in een tijd van nood. Nu wil ik samen met jou anderen ondersteunen in vergelijkbare situaties, zodat ze zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: tijd doorbrengen met hun kinderen.

Een visie voor de toekomst

Ik streef naar een wereld waarin ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de kleine dingen tijdens moeilijke tijden. Mijn visie is om binnen 10 jaar €2 miljoen te genereren, specifiek om ouders te ondersteunen die hun kindje dreigen te verliezen. Met deze fondsen kunnen we hun gezondheid, zowel fysiek als mentaal, ondersteunen en hen de kostbare tijd geven die ze verdienen met hun dierbaren.

Scroll naar boven